Vind je het moeilijk erachter te komen wat nu de oorzaak is van je klachten of de juiste stappen te bewandelen om te genezen? Mis je energie en weet je niet goed hoe dat komt? Wil je je gezondheid beter begrijpen? Verlang je naar een gezonder energieker leven?

Afspraak plannen

Klik op onderstaande button om direct je afspraak plannen in de praktijk. Kies een datum & tijd, vul de gevraagde gegevens in en klik op de groene balk 'plan uw reservering'. Binnen enkele minuten ontvang je per email een bevestiging. 

Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op! De behandelingen zijn voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. 

Intake vragenlijst

Kom je voor de eerste keer in de praktijk? Na het plannen van je eerste consult, wordt je gevraagd om onderstaande intake vragenlijst in te vullen. Klik op onderstaande link om de vragenlijst te openen.

Vragenlijst eerste consult 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Charlotte Wiering, orthomoleculair therapeut

Telefoonnummer & email
06 296 01 007

info@charlottewiering.nl

Bezoeklocatie praktijk:
Zijdewindestraat 91, Rotterdam Centrum

De praktijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf Rotterdam Centraal Station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. De praktijk is open van dinsdag t/m vrijdag, enkel op afspraak.

Spoed

Als er sprake is van een dringende vraag buiten werktijden of bij geen gehoor, stuur dan een SMS naar bovenstaand 06 nummer met als onderwerp 'spoed' en de reden. Dit geldt alleen voor cliënten die reeds bij mij in behandeling zijn. Bij ernstige calamiteiten altijd je huisarts raadplegen.

Tarieven

Intake / 1e consult, 90 minuten 95,-
Vervolgconsult, 60 minuten 65,-
Kort consult, 30 minuten  40,-

Bovenstaande zijn inclusief energetische meting op vitaminen, mineralen, meting op afvalstoffen in de darmen, lever en nieren.

In de praktijk is er een pinautomaat aanwezig.

Annuleren van een afspraak

Afspraken dienen telefonisch of per sms minimaal 24 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering korter dan 24 uur voor aanvang van een consult is gezien de gereserveerde tijd, het gehele consult bedrag verschuldigd.

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering in 2018

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie MBOG. Mijn behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed, maar niet altijd. Na iedere behandeling ontvang je een factuur die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen. Behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico (€ 385,- in 2018). Je hebt ook geen doorverwijzing van een huisarts nodig. Check hieronder of je zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoed in 2018.

 

illustratie: Tjarko van der Pol

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Afspraak maken

Klik op onderstaande button en maak direct een afspraak.

Check hier of jouw zorgverzekering de behandelingen vergoed

Nieuws

14-02-2017 | Magnesium

Het mineraal magnesium is een natuurlijke ontspanner. Het ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en geeft meer energie. De werking van magnesium is...
Lees meer »

07-10-2016 | Extra in de orthomoleculaire praktijk: reinigen met homeopathie

In aanvulling op orthomoleculaire geneeskunde, kan er in de praktijk gebruik gemaakt worden van homeopathie. Voornamelijk voor het specifiek reinigen van...
Lees meer »

11-09-2014 | Hersenen in je darmen

Hersenen in je darmen Er zitten honderden miljoenen zenuwcellen in de darmen! En ongeveer 70 % van het immuunsysteem. Het is een intensief informatiesysteem...
Lees meer »

Agenda

Er zijn (nog) geen items gevonden.