Voor meer informatie:

 

Afspraak plannen

Klik op onderstaande button 'book now' van appointlet en je kunt direct je afspraak plannen in de praktijk. Je ontvangt na het maken van een afspraak (door je gekozen tijd & datum te selecteren en de gevraagde gegevens in te voeren & op de groene balk 'plan uw reservering' te klikken), binnen enkele minuten een bevestiging per email. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op! In de praktijk zijn de behandelingen voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. 

Intake vragenlijst

Kom je voor de eerste keer in de praktijk? Na het plannen van je eerste consult, wordt je gevraagd om onderstaande intake vragenlijst in te vullen. Door op onderstaande link te klikken word het worddocument 'intake vragenlijst' automatisch gedownload/geopend.

/upload/intake VRAGENLIJST praktijk.docx

 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Charlotte Wiering, orthomoleculair therapeut

Telefoonnummer & email
06 296 01 007

info(at..)charlottewiering.nl

Bezoeklocatie praktijk:
Zijdewindestraat 91, Rotterdam-centrum

De praktijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf Rotterdam Centraal Station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Praktijk is open van dinsdag t/m vrijdag, enkel op afspraak.

Spoed

Als er sprake is van een dringende vraag buiten werktijden of bij geen gehoor, stuur dan een SMS naar bovenstaand 06 nummer met als onderwerp 'spoed' en de reden. Dit geldt alleen voor clienten die reeds bij mij in behandeling zijn. Bij ernstige calamiteiten altijd je huisarts raadplegen.

Tarieven

intake / 1e consult, 90 minuten € 95,-
vervolgconsult, 60 minuten € 65,-
kort consult, 30 minuten  € 40,-

Inclusief energetische meting op vitaminen, mineralen, meting op afvalstoffen in de darmen, lever en nieren.

In de praktijk is er een pinautomaat aanwezig.

Annuleren van een afspraak

Afspraken dienen telefonisch of per sms minimaal 24 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering minder dan 24 uur voor aanvang van een consult is, gezien de gereserveerde tijd, het gehele consult bedrag verschuldigd.

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering in 2017

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie MBOG. Mijn behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed, maar niet altijd. Na iedere behandeling ontvang je een factuur die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen. Behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico (€ 385,- in 2017). Je hebt ook geen doorverwijzing nodig. Check hieronder of je zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoed in 2017.

 

illustratie: Tjarko van der Pol

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Afspraak maken

Klik op onderstaande button 'book now' van appointlet en je kunt direct je afspraak plannen in de praktijk.

Check hier of jouw zorgverzekering de behandelingen vergoed

Nieuws

14-02-2017 | Magnesium

Het mineraal magnesium is een natuurlijke ontspanner. Het ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en geeft meer energie. De werking van magnesium is...
Lees meer »

07-10-2016 | Extra in de orthomoleculaire praktijk: reinigen met homeopathie

In aanvulling op orthomoleculaire geneeskunde, kan er in de praktijk gebruik gemaakt worden van homeopathie. Voornamelijk voor het specifiek reinigen van...
Lees meer »

11-09-2014 | Hersenen in je darmen

Hersenen in je darmen Er zitten honderden miljoenen zenuwcellen in de darmen! En ongeveer 70 % van het immuunsysteem. Het is een intensief informatiesysteem...
Lees meer »

Agenda

Er zijn (nog) geen items gevonden.