Tarieven 2020

LET OP: MOMENTEEL IS ER GEEN RUIMTE VOOR HET AANNEMEN VAN NIEUWE CLIENTEN IN DE PRAKTIJK. ER WORDT GEEN WACHTLIJST GEHANTEERD. HET ADVIES IS OM EEN ANDERE BEHANDELAAR TE ZOEKEN. SUGGESTIES VIND JE OP - samenwerking-tips BESTAANDE CLIENTEN AL IN BEHANDELING ZIJN WELKOM. 

Intake / 1e consult, 85 minuten 120,-
Vervolgconsult, 55 minuten 90,-
Kort consult, 25 minuten  50,-

Bovenstaande tarieven zijn exclusief laboratoriumonderzoek.

In de praktijk is er een pinautomaat aanwezig.

De behandelingen worden NIET vergoed door zorgverzekeraars.

Waarom geen vergoeding?

Consulten worden niet meer vergoed (na jaren wel vergoed te zijn door zorgverzekeraars), en daar is bewust voor gekozen. Zorgverzekeraars hebben teveel macht in hoe wij als zorgverlener dienen te werken en aan welke eisen wij moeten voldoen. En zij geven steeds minder vergoedingen voor de patiënt. Het staat niet in verhouding. Zowel patiënt als zorgverlener zijn de dupe hiervan. Daarnaast zijn ze onbetrouwbaar gebleken om mee samen te werken. Daarom heb ik, werkende als orthomoleculair therapeut, ervoor gekozen om de zorgverzekeraars vaarwel te zeggen en een onafhankelijk pad te volgen met mijn praktijk. Ik wil als therapeut in vrijheid kunnen kiezen welke opleidingen en nascholingen, ik interessant vind om te volgen voor de praktijk, met als doel de beste begeleiding voor mijn cliënten. Elke client is eigen en daar past geen protocol voor. Je kunt rekenen op een individuele begeleiding met een passende behandeling toegespitst op jouw situatie. De praktijk is aangesloten bij het NIBIG: Het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg, deze werkt mee aan de positieve positionering van complementaire (alternatieve) therapievormen zodat integrale gezondheidszorg een gezicht krijgt voor de cliënt. Daarnaast bezit de praktijk de juiste verzekeringen en kwalificaties en voldoe hiermee als zorgverlener aan de Nederlandse wet (waaronder Wkkgz en AVG).

Afspraak plannen

Door op bovenstaande groene button 'book now' te klikken, kun je direct een afspraak maken in de praktijk.

Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op! De behandelingen zijn voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Annuleren van een afspraak

Afspraken dienen telefonisch of per sms of per mail of via appointlet minimaal 48 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering korter dan 48 uur voor aanvang van een consult is gezien de gereserveerde tijd & de gereserveerde ruimte, het gehele consult bedrag verschuldigd.

Orthomoleculair Therapeut Tarieven Rotterdam