Intake vragenlijst

Kom je voor de eerste keer in de praktijk? Na het plannen van je eerste consult, wordt je gevraagd om onderstaande intake vragenlijst in te vullen. Klik op onderstaande link om de vragenlijst te openen in Word.

vragenlijst eerste consult

Tarieven

Intake / 1e consult, 90 minuten 95,-
Vervolgconsult, 60 minuten 65,-
Kort consult, 30 minuten  40,-
Mini consult, 15 minuten 25,-

Bovenstaande zijn inclusief energetische meting op vitaminen, mineralen, meting op afvalstoffen in de darmen, lever en nieren.

In de praktijk is er een pinautomaat aanwezig.

Afspraak plannen

Door op bovenstaande groene button 'book now' te klikken, kun je direct een afspraak maken in de praktijk.

Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op! De behandelingen zijn voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Annuleren van een afspraak

Afspraken dienen telefonisch of per sms of per mail of via appointlet minimaal 24 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering korter dan 24 uur voor aanvang van een consult is gezien de gereserveerde tijd, het gehele consult bedrag verschuldigd.

Nabestellen supplementen

Ben je in behandeling in de praktijk en heb je supplementen nodig? Boven de €50 worden deze gratis aan je huis geleverd met POSTNL. Onder de €50 worden er verzendkosten gerekend. Stuur een email met je bestelling naar info@charlottewiering.nl

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering in 2018

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie MBOG. Mijn behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed, maar niet altijd. Na iedere behandeling ontvang je een factuur die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen. Behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico (€ 385,- in 2018). Je hebt ook geen doorverwijzing van een huisarts nodig. Check hieronder of je zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoed in 2018.

Check hier of jouw zorgverzekering de behandelingen vergoed

Orthomoleculair Therapeut Tarieven Rotterdam