Op deze pagina lees je ervaringen van clienten uit de praktijk:

 

"Charlotte is een fantastische vrouw en een heel goede orthomoleculair therapeut. Ik ken eigenlijk helemaal niemand die op dit gebied uit haar eigen ervaringen put. Zij is zelf ontzettend lang moe geweest, heel erg moe. Omdat ze er van overtuigd was dat ze beter kon worden is ze op zoek gegaan naar mogelijkheden. Die hebben haar op het pad van orthomoleculaire therapie gebracht. Door zelf te ervaren wat deze therapie met haar heeft gedaan, is ze nl. weer beter geworden, kan ze feilloos aangeven wat je nodig hebt. De afgelopen jaren heeft ze zeer intensief en secuur gestudeerd. De dingen die ze voorschrijft zijn bewezen en ze werken ook echt. Ze is continu op zoek naar nieuwe methoden en middelen die ze eerst op zich zelf test voordat ze ze voorschrijft. Op zijn Rotterdams gezegd: een toppertje." 

 

Barbara Linders schreef een blog in december 2014:

"2014 – het jaar van Miss B. - Il vaut mieux vivre avec des remords qu’avec des regrets

2014 is MIJN jaar en daarom leek mij dit het geschikte einde-van-het-jaar-blog. Tis wel een heavy-one, maar de belangrijke redenen daarvoor staan onderaan. In december van 2013 ging bij mij het licht uit -  een soort burn-out in mijn hoofd, maar later bleek: een burn-out in mijn hart. Nog voor de kerst ben ik gestopt met werken en ben ik op de bank gaan zitten. Dat hielp natuurlijk niet, dus ik ging op zoek naar hulp.

Ik begon bij Miss C. – mijn vriendin de orthomoleculair therapeut. Zij had mij eerder al geholpen mijn darmen en lever te reinigen, waar ik veel extra energie van had gekregen, maar blijkbaar zat mijn ‘probleem’ dieper. Ik kreeg een stapel goede adviezen en één er van was: bezoek Miss A. – Shiatsutherapeut. In de eerste week van dit jaar lag ik vol goede moed op haar zachte bedje. Ik was van plan om weer te gaan werken na de vakantie, maar toen ik daar lag en Miss A. mij raakte met haar energie, voelde ik zoveel pijn in mijn lijf alsof er 10 vrachtwagens over me heen hadden gereden.

Dat ging hem dus niet worden. Aangezien het ding (ik houd niet van problemen) echt dieper zat, ben ik ook naar Miss D. gegaan: de psycholoog. Ik heb haar gevonden via google met de volgende zoekwoorden: psycholoog, Rotterdam, dichtbij. Ik zag haar foto en wist dat het goed was. De tweede keer dat ik met haar praatte, merkte ik dat ik blijkbaar zelf al naar mijn wat diepere ellende was gezakt en ik ontroerde haar door al snel de kern van de zaak zelf vast te pakken: er zijn mensen in mijn omgeving die zien mij niet zoals ik ben. En dat doet verrotte veel pijn, vooral in je hart.

Vandaar: een burn-out in mijn hart. Ik heb mijn hart het afgelopen jaar geheeld. Ik heb alle mensen die mij niet zagen zoals ik ben, gedeletet uit mijn leven. Voor elke persoon die ik heb verwijderd, heb ik van het universum 2 of 3 lieve mensen terug gekregen. Erg bijzonder. Daarnaast doe ik alleen nog maar wat mijn hart mij ingeeft: het zichtbare resultaat op loopbaangebied is hopelijk te zien in 2015.

Waarom nu so heavy op het einde van het jaar. 2 redenen.

  1.      Als je denkt dat je hulp nodig hebt in je leven, zoek die hulp dan op en wacht niet tot je 41 bent . (Even voor de duidelijkheid – ik geloof niet in spijt en heb dan ook geen spijt dat IK het niet eerder heb gedaan, maar gun anderen altijd het allerbeste.) 
  1.      Dit is natuurlijk mijn grote-dank-je-wel-bericht aan mijn 3 Missen. Dank voor jullie hulp én voor het feit dat jullie mij laten zijn wie ik ben, zodat ik het ook zelf weer weet.

Laat je inspireren: www.charlottewiering.nl, www.essentiewerk.nl, www.psycholoog-rotterdam.com "