Detox, ontgiften, ontslakken, reinigen, kuren

Hoe je het ook noemt het is altijd een goed idee om je lichaam te reinigen van binnen. In ons drukke bestaan en vervuild milieu houden we meer afval binnen in onze weefsels dan ons lief is. Je lichaam reinigt natuurlijk constant, maar kan jouw hulp zeker gebruiken om de constante stroom aan te blijven kunnen. We houden onze huizen schoon, sturen de auto voor een APK. Maar waarom ook niet ons lichaam van binnen schoon houden?

Reinig jezelf van binnen

Niet meer dan logisch toch? In de praktijk is veel ervaring opgedaan met het reinigen van de grote filters in het lichaam: de darmen, de lever en de nieren. En het gaat verder, ook ongewenste virussen, bacterien, schimmels, parasieten en vaccinatie/medicatieresten zijn te behandelen. Je lichaam zal met deze schoonmaak blij zijn, en jij ook want je voelt je daarna fitter, gezonder en energieker.

Stap voor stap kan ik je begeleiden met het reinigen van je lichaam.

Stap voor stap kan ik je begeleiden met het reinigen van je lichaam.

Vaak gehoorde reacties naar aanleiding van de reinigingen:

‘Meer energie gekregen’, ‘geen blaasontstekingen meer’, ‘opgeblazen gevoel in de buik is minder’, ‘harde buik is meer ontspannen’, ‘afgevallen’, ‘betere huid’, ‘plattere buik’, ‘makkelijke stoelgang’, ‘betere weerstand’, ‘haar groeit sneller’, ‘vitaler’, ‘darmproblemen verminderd’, ‘ongeduld is sterk verminderd’, ‘minder slaap nodig’, ‘hooikoorts is sterk verminderd’.