Versterk je immuunsysteem! 

En gebruik Medical Medium informatie om je immuunsyteem te verbeteren. We hebben te maken met allerlei soorten virussen op deze planeet. Het maakt niet uit tegen welk virus je bescherming wilt, alle informatie van Medical Medium kan je helpen om jou en je geliefden te beschermen.

In het onderstaande document "Virus Protection" van Medical Medium kun je lezen wat op dit moment de belangrijkste zijn.  

Daarin staan suggesties hoe je kunt helpen bij het opbouwen van je immuunsysteem, zodat je alles waar je aan blootgesteld zou kunnen worden, kunt bestrijden. Daarin geeft Medical Medium ook genezingsinformatie en -hulpmiddelen, zoals antiviraal voedsel, antivirale kruiden en supplementen, en antivirale gewoontes, die je kunnen helpen om sneller en effectiever te herstellen van alles wat je zou kunnen oplopen.

Deze informatie is het hele jaar door nuttig, niet alleen in tijden met een hoog risico. Ik hoop dat het hebben van een aantal van deze Medical Medium hulpmiddelen in je EHBO toolkit je in staat zal stellen om de leiding te nemen over je gezondheid en de gezondheid van je familie, en de kennis van hoe je je gezondheid te beschermen zal je gemoedsrust geven. Je kunt zelf iets doen!

Mijn 3 favorieten

Wil je weten wat mijn 3 favorieten zijn uit deze informatie? Waar ik naar grijp als ik ook maar 'iets' voel aan griep, verkoudheid, keelklachten? En hoe ik dat doe? En welke producten ik dan gebruik? Lees dat helemaal onderaan deze pagina! Even HELEMAAL naar beneden scrollen....

Mijn 3 favorieten om snel mijn weerstand te verhogen!

Nummer 1: ‘zinc shock therapy’ werkt supergoed.

Zinksulfaat druppels kan een virus namelijk in zijn eerste bewegingen stoppen. En één van de redenen dat virussen greep krijgen is omdat we vaak niet genoeg zink hebben. Start direct bij de eerste tekenen van griep, verkoudheid of keelklachten, dat is belangrijk. Druppel 2 hele pipetten zinksulfaat van Vimergy onder de tong wanneer je ziek begint te worden (of druppel 1 pipet zinksulfaat van Good State onder de tong, die is geconcentreerder), laat het een minuut zitten in de mond en slik het daarna door. Herhaal dit als nodig een aantal keer per dag. Genoeg zink kan een verkoudheid, virus of griep snel uitroeien.

Nummer 2: ‘vitamine C shock therapy’:

Bij de eerste tekenen van verkoudheid of griep, start je met Vitamine C Schoktherapie:

Ingrediënten:

2 capsules Ester-C 500 mg of Micro-C van Vimergy of 1 schepje Ester-C poeder van Springfield

1 kopje water, bij voorkeur warm

2 theelepels rauwe honing*

Sap van 1 sinaasappel, vers geperst**

 

Vervangingen:

*100 % zuivere ahornsiroop (maple syrup) kan desgewenst worden vervangen door rauwe honing. P.S. Het merk ‘de Traay’ heeft rauwe honing, alle honingproducten van de Traay zijn rauw. Of je haalt rauwe honing bij je lokale imker.

**Het sap van 1 citroen kan ook gebruikt worden in plaats van sinaasappel.

 

Hoe je het maakt: Open de Ester-C capsules en giet het poeder in lauw-warm water. Roer tot het poeder is opgelost. Voeg de rauwe honing en het sinaasappelsap toe en roer goed door elkaar. Drink dit elke twee uur.

Nummer 3: Gemberthee met citroen en rauwe honing

Zet water aan de kook. Snijd ondertussen een duimgroot stuk gember in dunne plakjes en snijd een kwart van een citroen af. Doe de gemberplakjes en citroen in een mok en voeg 1tl rauwe honing toe. Als het water aan de kook is, giet je dit bij de ingrediënten in de mok. Laat een paar minuten trekken en genieten maar! Gember werkt ook goed tegen misselijkheid.