Charlotte Wiering | Orthomoleculair therapeut

"Let's celebrate the art of healing & transformation" - Charlotte Wiering

Telefoonnummer & email
06 296 01 007
info   @   charlottewiering.nl 

Bezoeklocatie praktijk:

Canvas Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam-centrum

Routeinformatie:

Vanaf Centraal Station wandel je in 10 minuten naar de Nieuwe Binnenweg. Tram 4 stopt voor de deur, en metrostation Eendrachtsplein is om de hoek (metrolijnen A, B en C). Canvas Rotterdam zit boven de Marqt en schuin boven Koekela.

Wanneer je met de auto komt, houd dan rekening met betaald parkeren in het Centrum. Als je van tevoren reserveert (min. 24 uur), kun je voor € 10,00 parkeren bij Interparking Lijnbaan. In 8 minuten wandel je naar Canvas Rotterdam. 

Een goedkopere optie is parkeren op P+R Kralingse Zoom. Vanaf daar ben je in 15 minuten bij Canvas Rotterdam. Parkeren is daar gratis mits je verder reist met het OV en gebruikmaakt van je OV chipkaart.

Afspraak plannen

Vind je het moeilijk erachter te komen wat nu de oorzaak is van je klachten of de juiste stappen te bewandelen om te genezen? Mis je energie en weet je niet goed hoe dat komt? Wil je je gezondheid beter begrijpen? Verlang je naar een gezonder, energieker leven?

Klik op onderstaande button om direct je afspraak te plannen in de praktijk. Kies een datum en tijd, vul de gevraagde gegevens in en klik op de groene balk 'plan uw reservering'. Binnen enkele minuten ontvang je per email een bevestiging.

Spoed

Als er sprake is van een dringende vraag buiten werktijden of bij geen gehoor, stuur dan een SMS naar bovenstaand 06 nummer met als onderwerp 'spoed' en de reden. Dit geldt alleen voor cliënten die reeds bij mij in behandeling zijn. Bij ernstige calamiteiten altijd je huisarts raadplegen.

 

English spoken consults available

It is possible to have the appointments English spoken. Just let me know, if you prefer that.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: 

Naam

Achternaam

E-mailadres