Charlotte Wiering | Orthomoleculair therapeut

"Let's celebrate the art of healing & transformation" - Charlotte Wiering

Afspraak plannen

LET OP: MOMENTEEL IS ER GEEN RUIMTE VOOR HET AANNEMEN VAN NIEUWE CLIENTEN IN DE PRAKTIJK. ECHT NIET, HET SPIJT ME. ER WORDT GEEN WACHTLIJST GEHANTEERD. HET ADVIES IS OM EEN ANDERE BEHANDELAAR TE ZOEKEN. SUGGESTIES VIND JE OP - samenwerking-tips 

Zoek je een behandelaar die met de Medical Medium inzichten werkt? Kijk dan even bij mijn Belgische collega Miek Maes. Je kunt ook zelf aan de slag met de boeken en podcasts van Medical Medium. De boeken vind je op deze pagina. Zoals je zult begrijpen kan ik helaas geen individuele gezondheidsvragen per email beantwoorden.

Ik wens je veel succes en gezondheid :-) op je pad.

Tarieven

Intake / 1e consult, 85 minuten 120,-
Vervolgconsult, 55 minuten 90,-
Kort consult, 25 minuten  50,-
Telefonisch vervolgconsult, 55 minuten 65,-
Telefonisch kort consult, 25 minuten 40,-

Bovenstaande tarieven zijn exclusief laboratoriumonderzoek.

Annuleren van een afspraak

Afspraken dienen telefonisch of per sms of per mail of via appointlet minimaal 48 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering korter dan 48 uur voor aanvang van een consult is gezien de gereserveerde tijd & de gereserveerde ruimte, het gehele consult bedrag verschuldigd.

Bezoeklocatie praktijk

Canvas Rotterdam Blooming Stories

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam-centrum

Routeinformatie

Vanaf Centraal Station wandel je in 10 minuten naar de Nieuwe Binnenweg. Tram 4 stopt voor de deur, en metrostation Eendrachtsplein is om de hoek (metrolijnen A, B en C). Canvas Rotterdam zit schuin boven Koekela.

Wanneer je met de auto komt, je kunt voor de deur parkeren. Houd wel rekening met betaald parkeren in het Centrum. Als je van tevoren reserveert (min. 24 uur), kun je voor € 10,00 parkeren bij Interparking Lijnbaan. In 8 minuten wandel je naar Canvas Rotterdam. 

Een goedkopere optie is parkeren op P+R Kralingse Zoom. Vanaf daar ben je in 15 minuten bij Canvas Rotterdam. Parkeren is daar gratis mits je verder reist met het OV en gebruikmaakt van je OV chipkaart.

 

English spoken consults available

It is possible to have the appointments English spoken. Just let me know, if you prefer that.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: 

Naam

Achternaam

E-mailadres