Charlotte Wiering | Orthomoleculair therapeut

Telefoonnummer & email
06 296 01 007
info@charlottewiering.nl 

Bezoeklocatie praktijk:
Zijdewindestraat 91, Rotterdam Centrum

De praktijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf Rotterdam Centraal Station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. De praktijk is open van dinsdag t/m vrijdag, enkel op afspraak.

Afspraak plannen

Vind je het moeilijk erachter te komen wat nu de oorzaak is van je klachten of de juiste stappen te bewandelen om te genezen? Mis je energie en weet je niet goed hoe dat komt? Wil je je gezondheid beter begrijpen? Verlang je naar een gezonder, energieker leven?

Klik op onderstaande button om direct je afspraak plannen in de praktijk. Kies een datum en tijd, vul de gevraagde gegevens in en klik op de groene balk 'plan uw reservering'. Binnen enkele minuten ontvang je per email een bevestiging.

Spoed

Als er sprake is van een dringende vraag buiten werktijden of bij geen gehoor, stuur dan een SMS naar bovenstaand 06 nummer met als onderwerp 'spoed' en de reden. Dit geldt alleen voor cliënten die reeds bij mij in behandeling zijn. Bij ernstige calamiteiten altijd je huisarts raadplegen.

 

Skype / telefonische afspraak. Consults in English

Het is ook mogelijk om een consult afspraak via telefoon of skype in te plannen, in plaats van in de praktijk te komen. Bijvoorbeeld als je slecht ter been bent, heel weinig energie hebt of ver weg woont. Plan een consult in via de bovenstaande groene button. De consultkosten zijn hetzelfde. Daarnaast stuur je mij een email naar info@charlottewiering.nl met je skypenaam of het telefoonnummer waarop je gebeld wilt worden en de datum + tijd van de afspraak. Op de geplande tijd, neem ik contact met je op via telefoon of skype.

It is possible to have appointments English spoken. Just let me know, if you prefer that.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: 

Naam

Achternaam

E-mailadres