Bibliotheek Medical Medium

Hier vind je uitleg van kruiden, vitaminen en mineralen zoals beschreven en verteld door Medical Medium in boeken. podcasts en social media. Het is nog in oprichting, gaandeweg zal het verder gevuld worden.

Citroenmelisse (lemon balm)

Citroenmelisse doodt virussen, slechte bacteriën en andere pathogene micro-organismen in de lever en het lichaam. Maakt een beter milieu in het darmkanaal, dat de levering van schonere voedingsstoffen uit de darm naar de lever ondersteunt. Citroenmelisse kalmeert de zenuwen in het algemeen en ook specifiek van de lever, waardoor het minder krampachtig en geïrriteerd wordt, terwijl het ook de zenuwen in het darmslijmvlies kalmeert. Het ondersteunt ook de bijnieren, waardoor de lever minder toxisch wordt. Dit aangename en milde kruid is een krachtpatser tegen Epstein-Barr virus (EBV) en zijn cofactor streptococcen. Het doodt virale en bacteriële cellen in de schildklier, lever en milt af met zijn alkaloïden en andere belangrijke phytochemicaliën. Terwijl het ook helpt om de witte bloedcellen te versterken zodat het immuunsysteem het virus kan bestrijden. Hoewel het een fantastisch middel is voor het eerste begin van EBV symptomen in de mono fase van het virus (pfeiffer), zal citroenmelisse je een boost geven, ongeacht het stadium van je EBV, en het helpt knobbels in de schildklier te verminderen (schildkliernodus).

Kattenklauw / Cat's Claw

In plaats van het ontgiften van de lever, vernietigt kattenklauw virussen, bacteriën en andere onvriendelijke micro-organismen die binnen in de lever en het lichaam kunnen verblijven of de lever binnendringen. Helpt het gepersonaliseerde immuunsysteem van de lever, waardoor het een kans krijgt om zijn kracht terug te verdienen en zichzelf te herstellen voor de volgende strijd. Stabiliseert de omgeving van de lever. Versterkend voor het immuunsysteem. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.