Je zonnetje in huis huren of kopen!

Nu kun je bij Praktijk voor Natuurgeneeskunde Charlotte Wiering lichttherapie ondergaan en genieten van de vele bewezen voordelen zoals het verminderen van rimpels door aanmaak van collageen en extra aanmaak van vitamines en hormonen. Als ons lichaam voldoende goede en gezonde voeding daarbij krijgt, werkt dat proces optimaal. Zelfs beschadigde cellen kunnen dan sneller herstellen.

Maar er is meer! Veel méér!

Er zijn ook zeer positieve ervaringen van gebruikers bij onder andere auto-immuun ziekten, ontstekingen, allergieën, depressie, burn-out, minder snel verzuring van spieren, beter slapen enz. Je krijgt minstens een goed humeur!

De lichttherapie bevat géén UV licht. Het bevat een deel van het rode en infrarode lichtspectrum wat zich ook in zonnestraling bevindt. Lichttherapie op zich, is een effectieve, natuurlijke en veilige behandeling.

 xpoboost mini

Klik hier voor een demonstratiefilmpje (0,33 min.)

De voordelen 

De behandeling is pijnvrij

Er is vaak een directe vermindering van (pijn)klachten tijdens de behandeling

Hersteltijd bij blessures wordt drastisch verkort door een snelle afname van zwelling en ontsteking

De behandeling is niet-invasief en vriendelijk in gebruik

Activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam

Versterkt het immuunsysteem

Optimaliseert stofwisselingsfuncties

Stimuleert herstel van lichaamscellen

Verbetert en stabiliseert de mentale / emotionele staat

Vermindering van allergische klachten

Snellere groei/ heling bij botbreuken en weefsels

Huid verbetering

Verbeterde doorbloeding

Verbeterde lymfe afvoer

Ondersteuning bij het ontgiften

Verbetert het slapen

Lichttherapie huren (OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK)

OP DIT MOMENT IS ER GEEN MOGELIJKHEID OM HET APPARAAT TE HUREN IN DE PRAKTIJK. HEB JE INTERESSE NEEM DAN CONTACT OP MET DE LEVERANCIER XPOBOOST, mijn ervaring is dat ze graag met je meedenken en behulpzaam zijn.

Je kunt hier bij de Praktijk voor Natuurgeneeskunde een lichttherapie apparaat huren (Xpoboost Micro T). Dat is onderstaand model:

Een unieke kans om de helende effecten van lichttherapie in je eigen huis te ondergaan. Het is mogelijk om per week of per maand te huren. De meest gekozen huurperiode is een maand.

De huurprijzen zijn:

€30 per week

€80 per 4 weken 

Het grote voordeel is dat je het apparaat in eigen huis kunt gebruiken wanneer je wilt voor jezelf en eventueel gezinsleden/huisgenoten. Je hoeft niet naar een plek (praktijk, centrum) te komen om het te ondergaan. Daarmee heb je de makkelijke mogelijkheid om lichttherapie consistent elke dag te gebruiken (aanbevolen) of minstens 3 x per week.

Als je de lichttherapie elke dag gebruikt zijn de kosten omgerekend slechts €2,66 per behandeling, bij gebruik van een maand. Het scheelt (reis)tijd en geld om het zelf te huren. En je hebt een veel beter effect doordat je het elke dag kunt doen.

Je maakt een ophaal-afspraak in de praktijk waarbij ik informatie kan geven over de werking van het apparaat en hoe het beste te gebruiken is voor jouw situatie. Tevens maak je een terugbreng-afspraak op de dag van het verstrijken van de huurperiode. Heb je interesse? stuur mij een mail naar info  @  charlottewiering.nl

Lichttherapie kopen

Dit Lichttherapie apparaat is een innovatief product van Nederlandse makelij! Geen Chinese namaak, maar de originele zelf-ontwikkelde apparaten door Xpoboost (ontwikkelaar Michel Schraven). Al jarenlang is dit apparaat op de markt en zijn diensten bewezen bij allerlei lichamelijke klachten en kwalen.

Hier kun je alle modellen lichttherapie apparaten bekijken en kopen.

Is een infrarood warmte lamp niet hetzelfde als dit lichttherapie apparaat?

Om een vergelijkbare dosis bijna infrarood (NIR) en roodlicht te ontvangen zoals met dit lichttherapie apparaat, zou je vele malen langer moeten behandelen met de infrarode warmtelamp. Dat is feitelijk qua uitvoering en gezondheid onmogelijk, omdat de warmte van de infrarood lampen ons lichaam (dus ook binnen in het lichaam) te veel verhitten. Dit is een beetje vergelijkbaar met een magnetron effect, je ingewanden zouden kunnen verbranden. Hierdoor kun je niet te dicht en niet te lang bij een infrarood warmte lamp, omdat het dan te heet zou worden in ons lichaam. Concluderend: dit apparaat werkt vele malen krachtiger zonder het lichaam te (over)verhitten.

Wat is lichttherapie?

LED-Lichttherapie straalt rood en bijna infrarood licht uit waarop het lichaam biologisch positief reageert. Dit effect wordt fotobiomodulatie genoemd. Dit is niets nieuws, het zonlicht veroorzaakt ook fotobiomodulatie, en bevat ook dit lichtspectrum van rood en infrarood gedurende de hele dag.

Deze kleuren zijn goed te zien tijdens het opkomen en ondergaan van de zon; niet alleen mooi, maar het blijkt ook gezond voor het lichaam. Je kunt fotobiomodulatie (lichttherapie) het best vergelijken met de fotosynthese van planten, zonder het zonlicht kunnen planten niet groeien en herstellen. Bij de mens is het ook zo, zonlicht zorgt voor aanmaak van belangrijke vitaminen en energie. Niet alleen via de huid, het grootste orgaan, maar ook via de ogen. Lichttherapie met LED licht is niet verhittend zoals een laser of als lange golf infra rood. Om je uit de wir war van (“interessante”) benamingen te helpen, hebben we hier een lijstje van benamingen opgesteld hoe licht therapie ook wel wordt genoemd:

LLLT (Low Level Laser Therapie), Cold Laser, Soft laser, Photobiomodulation ( PBM), Foton therapie, fotobiomodulatie, Bio licht therapie, PDTtherapie (Photo dynamic theraphy), Chromotherapie, bio-fotonen therapie. Allemaal verschillende benamingen dus voor één vorm van lichttherapie.

Hier vind je een filmpje (2,24 min.) over lichttherapie

Wetenschappelijke studies

De afgelopen jaren is lichttherapie steeds belangrijker geworden in de geneeskunde. In veel landen (zoals Amerika, Canada, Australië, Japan en de Scandinavische landen) is deze lichttherapie helemaal geaccepteerd. Inmiddels is de werking ervan door meer dan 4000 wetenschappelijke studies en publicaties van gerenommeerde universiteiten erkend. In dit overzicht (Engels) staan alle studies per indicatiegebied. Zoals je kunt zien (laatste kolom) is het merendeel van de studies positief. Het is, gezien de vele onderzoeken, best gek dat lichttherapie nog niet breed wordt ingezet in de zorgverlening.

Wil je meer weten over lichttherapie? Antwoorden lezen over de meest gestelde vragen? Klik dan hier